Semesterparadiset Antigua


Semesterparadis för smekmånadspar såväl som för barnfamiljer

På Antigua hittar alla sin favoritstrand – men också så mycket mer. Under din vistelse på denna vackra ö, rekommenderar vi dig att hyra en bil för att upptäcka de många stränderna på egen hand. I de vackra omgivningarna runt English Harbour finner du bl a Nelsons Dockyard, där den engelska flottan hade en militärbas redan på 1700-talet och fortfarande i väl bevarat skick. Från utsiktsklippan Shirley Heights på södra Antigua, kan du häpna över en fantastisk utsikt över English Harbour. Här kan du inta en härlig middag i fin miljö, där man på söndagarna även erbjuder BBQ och underhållning med lokala artister.

Jolly Beach Resort & Spa ligger direkt på en underbar sandstrand med gångavstånd till Jolly Harbour, där du kan få en trevlig kväll. Hotellet är ett prisvärt all inklusive hotell som passar barnfamiljer och par. Här finns allt från två pooler, barnklubb, tennisbanor samt vattensporter.

Priser från 17 990:- per person

OBS! Ordinarie pris – från 21 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg med British Airways
  • 9 nätter i ett standardrum på Jolly Beach Resort and Spa
  • All Inclusive

Priset är ett frånpris och kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Antigua