Barbados & Antigua


Kombination till Barbados och Antigua Hummingbird Lifestyle Travel

Kombinera 2 öar – Barbados och Antigua

Ja du såg rätt! Nu kan du kombinera två fantastiska öar i Karibien, Barbados och Antigua. Att kombinera två destinationer är troligen det bästa om man har tiden. Man får två olika upplevelser av det bästa på en och samma resa. I denna kombination bor du på två olika öar under 7 nätter, vi bokar alla flygsträckor både till och från Karibien samt mellan öarna. Du bor på komfortabla 3-stjärniga hotell, där daglig frukost ingår. Båda hotellen är belägna antigen direkt på stranden eller precis bredvid stranden. Vår agent på plats kommer ta hand om er och hälsa er varmt välkomna dit.

Barbados

Här på Barbados upplever du vackra paradisstränder, den bästa surfingen i Karibien, trevliga och genuina människor och mycket mer. Med ett tropiskt klimat året runt kommer denna ö alltid vara aktuell. Med mycket att se som till exempel den välförsedda huvudstaden Bridgetown, här finns museum, vackra byggnader, shoppingbutiker, utsökta restauranger samt utflykter som fiske och snorkling. Snorkla under det klarblåa vattnet, där vrak och korallrev är hem för mängder av tropiska fiskarter.
Besök gärna också droppstensgrottan Harrison Cave, som är en populär attraktion med vackra vattenfall och underjordiska sjöar eller varför inte romdestilleriet Mount Gay, här framställs världens kanske bästa rom!

Antigua

Denna ö erbjuder den ultimata Karibien atmosfären, med 365 fantastiska stränder, omfattande kolonial historia och kultur samt spännande utflykter. Upplevelser som simma och snorkla med stingrockor och andra tropiska undervattensdjur, åka zip-line genom regnskogen eller vandra i bergen med en lokal guide som visar de gömda skatterna på ön. Vill man uppleva det riktiga Antigua och höra rytmiska toner ska man besöka denna ö i slutet av juli och slutet av augusti, då den årliga Antigua Karnevalen pågår. En otroligt härlig folkfest. Upplev Antigua du med.
Något som känns lockande?

Priser från 23 290 :- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Barbados
  • Transfers tur och retur till hotellen
  • 4 nätter på Barbados 3-stjärnigt charmigt hotell
  • 3 nätter på Antigua 3-stjärnigt strandbeläget hotell
  • Daglig kontinental frukost på både hotellen
  • Information från agenten på plats på båda öarna
  • 24 h jourservice

Köp till spännande utflykter, till exempel snorkling på Barbados eller hyr en bil och upptäck ön på egen hand.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Tips på utflykter på Barbados:

Natural Wonders 95 USD per person

Åk på en utflykt som tar tar dig till Barbados gömda naturskatter djup under jordens yta, i grottorna. Upptäck vackra strömmar och dammar, via en gruvvagn som transportmedel. Nästa stopp är vackra plantage och trädgårdar med ståtliga palmer, färgglada tropiska buskar och blommor. Avsluta rundturen med ett besök på att café för att kanske släcka törst och hunger.

Barbados By The Sea 85 USD per person 

Åk ut med en katamaran för segling och snorkling. Koppla av på däck med en god tropisk drink, eller snorkla under ytan och upptäck vackra fiskarter och korallrev utan dess like. Turen inkluderar även på luunch, Bajan buffé, innan båten går tillbaka till land.

Tips på utflykter på Antigua:

Excellence by Sea to Barbuda 150 USD per person

Njut av 90 minuter havsresa till grannön Barbuda. När ni ankommer finns Barbudan guides och väntar på er som tar er ut med små båtar till världens största fågel koloni. Tillbaka till Barbuda väntar en utsökt lunch helt i karibisk anda. Efter lunch väntar fritid med sol, bad och avkoppling i det idylliska paradiset, innan det är dags att bege sig hem igen.

Tropical Jeep Safari 110 USD per person

En annan utflykt är Jeep Safari, där en personlig guide tar er till dom absolut mest ljuvliga platserna på ön som utsiktsplatser, dammbyggnader, vackra stränder, omtalade restauranger. Under tiden mellan plasterna håller dom er underhållna med information om Antigua historia, befolkningen och kulturen. Tid på historiska Betty’s Hope, där en utsökt lunch kommer serveras.

Fler erbjudanden Barbados & Antigua

Inspirationsresor