Antigua, Aruba eller Curacao?

Låt ditt nästa resmål bli en karibien resa till en exotisk ö i Karibien. Öster om det centralamerikanska fastlandet – mellan Atlanten och Karibiska havet – ligger en mängd lockande öar, var och en med sin egen karaktär.

Anguilla

är en härligt lugn romantisk pärla som passar utmärkt för en smekmånad eller ett jubileum. Varva ner, ta dagen som den kommer och njut av semestern på en av världens vackraste stränder. Sätt guldkant på tillvaron och fira livets stora högtid med en ljuvligt smakande hummer.

Antigua

ger möjlighet till en semester full av spännande aktiviteter och passar både barnfamiljen och par som önskar ge sig ut på strapatsfyllda äventyr. Hyr en bil och utforska omgivningarna. Utsikten från Shirley Heights på den södra delen av ön är fantastisk. Njut av barbeque och underhållning med lokala artister. Med nya äventyr varje dag blir ingen dag den andra lik. Huvudstaden St Johns är ett intressant utflyktsmål med ett besök på den livliga marknaden och en middag på någon av hamnens alla restauranger. Ett besök på Antigua i april bjuder på unika upplevelser då Antigua Sailing Week pågår. Antiguas grannö Barbuda är en stillsam plats att vara på. Rosa korallstränder skapar en romantisk atmosfär.

Aruba

På Aruba finns ett stort utbud av både restauranger, nöjen och vattensporter. Ett utmärkt resmål för alla som önskar en aktiv semester där det hela tiden händer något. Många fina stränder, windsurfing, kitesurfing, snorkling, dykning, djuphavsfiske, golf och katamaranturer. Gör upp ett eget program som passar era intressen. Ön Aruba har även en annorlunda natur med kaktusskogar, grottor och klippblock. Arikok National Park attraherar inte bara med bedårande vacker natur utan även med tusenåriga indianmålningar.

Curacao

Ön Curaҫao är lika härlig året om. Dagstemperaturer nära trettio grader Celsius, färgsprakande korallrev och ljuva vita stränder gör detta resmål perfekt för bröllopsresan. Att simma med delfiner är en magisk upplevelse. Aruba, Bonaire och Curaҫao kallas tillsammans för ABC-öarna. Bonaire lockar med ett stort utbud av aktiviteter såsom fantastisk dykning, cykeläventyr, ridning och intressanta upptäckter med kajak. Hyr en jeep och upplev ön bortom allfarvägarna.

Västindiens öar är vita stränder, turkosblått vatten, exotiska middagar med havets läckerheter, sköna naturupplevelser, häftiga vattensporter och ren och skär avkoppling i en harmonisk miljö.

Boka kryssning i Karibien för att få unika upplevelser i en vacker miljö. En skön resa med allt inkluderat. Kulinariska upplevelser, poolområden, klättervägg och skridskobana och varför inte gocart på översta däck? Här finner ni allt ni önskar. Upplev Karibien i vinter och få upplevelser utöver det vanliga.

cocos hotel på Antigua för adults only