Adults only

June 9, 2020

Innehåll

Adults only

är ett resetema med fokus på vuxenhotell, med en vägledande nedre åldersgräns för den yngsta publiken. Hotellen under detta tema har medvetet valt bort faciliteter som barnpool, barnmeny, bamseklubb och så vidare. I gengäld har de satsat extra mycket på sådant som den vuxna och mer mogna publiken efterfrågar.

Boutiquehotell eller resorts

Man ska göra det man är bäst på, och det gör hotellen som ligger under temat ”adults only”. Dessa hotell fokuserar mer på att erbjuda faciliteter som intresserar vuxna och som inte alls skulle vara roligt för de små.

Allt från charmiga boutiquehotell till större resorts kan man välja på. Alla våra resor vi erbjuder har något för alla, och de resor som vi har lagt under denna kategori, Adults Only, passar först och främst för par och för familjer med äldre barn, oftast över 16 år.

Det finns även en rad olika resorts som också passar bara för adults only. Valet är ditt och vi ger dig råd och tar fram en resa åt er baserat på era önskemål.

Karibien till Indiska Oceanen

Från de fantastiska stränderna i Karibien till de avskilda öarna i Indiska Oceanen är du säker på att hitta din perfekta romantiska paus i vår samling av resor som är speciellt framtagna för vuxna gäster.

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!